Noutăți

Interesant 11-02-2021 614

Filme pe care le poți privi de 14 Februarie, indiferent dacă ești singur sau cu cineva

Filme pe care le poți privi de 14 Februarie, indiferent dacă ești singur sau cu cineva

 

Te gândești cum să petreci Valentine's Day? Ce poate fi mai relaxant, decât să petreci seara acoperndu-te cu o plapuma moale și șă privești un film savurând o ceașcă de cappuccino fierbinte. Indiferent dacă ai pe cineva sau ești single, o peliculă interesantă îți va crea starea cuvenită pentru o seară magică de iarnă.

Noi îți recomandăm o listă cu cele mai potrivite filme pentru Ziua îndrăgostiților. Pentru ca fiecare dintre voi să găsească ceea ce caută, în această colecție, am adunat cele mai diverse genuri de filme, nu doar cele romance.

Love Me If You Dare (2003) 

...

Love Me If You Dare,  este o comedie-dramă romantică, din 2003 regizată de Yann Samuell. Cu  Guillaume Canet și Marion Cotillard în rolul principal. Încă din copilăria  Julien Janier și Sophie Kowalski inventează un joc ciudat. Fiecare dintre ei trebuie să îndeplinească dorințele celuilalt, indiferent cât de îndrăznețe nu ar fi acestea. Din cauza unei cerți absurde, destinele lor se îndepărtează. Zece ani mai târziu, tinerii se intersectează din nou, dar provocările continuă până la nivelul în care jocul devine o amenințare pentru cei doi.

 

The Shape Of water (2017)

...

The Shape Of Water, este un film american, regizat de Guillermo del Torocreat în genurile romantic, dramă și fantezie întunecată. Elisa, personajul principal este o simplă menajeră într-un laborator științific, unde într-o bună zi apare o creatură ciudată pe jumătate amfibie, pe jumătate om. Între cei doi rapid apare o conexiune care pe parcurs se transformă în ceva mai mult. Filmul este despre dragostea și devotament.

Her (2013)
...

Her, este un film de comedie romantică științifico-fantastic regizat și produs de Spike Jonze. Acțiunea filmului se învârte în jurul lui Theodore Twombly, un bărbat care dezvoltă o relație  cu Samantha, un sistem de operare inteligent care vorbește cu el prin intermediul unei voci feminine. Pelicula este despre despărțire dureroasă, depresie și speranță.

 

Vanilla Sky  (2001)

...

Vanilla Sky, este un thriller psihologic american, regizat, scris și produs de către Cameron Crowe. În centrul subiectului este David, un tânăr carismatic, ambițios și bogat. Totul devine și mai frumos odată ce David își găsește marea sa iubire, Sofia. Din cauza unui accident cu mașina, viața lui David se schimbă radical și fața lui este desfigurată. În urma acestei traume fizice, dar și psihologice, personajul principal se desparte de Sofia. Pe lângă toate nenorocirile, în viața lui se întâmplă lucruri foarte ciudate, chiar paranormale. David încearcă să descopere motivul acestor fenomene inexplicabile.

 

Happy Death Day(2017)

...

Happy Death Day, este un film american de comedie neagră, regizat de Christopher Landon și scris de Scott Lobdell. Theresa, este una dintre cele mai populare fete de la universitatea în care își face studiile. Cu ocazia zilei sale de naștere, Theresa organizează o petrecere, la care visează să ajungă toți studenții. Cineva din invitați decide să îi ofere un cadou „mortal” pe care tânăra îl primește și se stinge din viață. Ca prin minune, fata se trezește următoarea zi și descoperă că ziua de ziua de ieri se repetă.  Acum Theresa are șansa să-și găsească ucigașul, pentru că această zi se va repeta din nou și din nou ...

 

The Danish Girl (2015)
...

The Danish Girl, este un film britanic, american și belgian în  genul biografie dramă romantică, regizat de Tom Hooper. O pictoriță pe nume Gerda Gottlieb are nevoie de un model pentru ai poza, motiv pentru care îl roagă pe soțul ei, Einar, să îmbrace dresuri de damă. Niciunul dintre ei nu știe că acest eveniment minor le va schimba viețile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operație de schimbare a sexului.

 

The Age Of Adaline (2015)

...

În iarna anului 1935, Adaline, o tânără frumoasă, devine victima unui accident, după care s-a întâmplat ceva incredibil. Chiar din acea noapte, ea a devenit imună la trecerea timpului și nu a îmbătrânit nici măcar cu o singură zi. Odată cu trecerea timpului acest dar se transformă într-un blestem, deoarece toți oamenii apropiați Adelinei imbatraneau în fața ochilor ei, evenimente, care o făceau să sufere. În ciuda faptului că nu îmbătrânește, Adaline nu a reușit să își găsească dragostea adevărată. Fiind la o petrecere privată, tânăra face cunoștință cu un domn în care se îndrăgostește. Va accepta Ellis o relație cu o fată cu asemenea secrete?

 

Everything Everything (2017)

...

Everything, Everything, este un film de dramă romantică, regizat de Stella Meghiea și scris de J. Mills Goodloe, bazat pe romanul cu același nume al lui Nicola Yoon din 2015.Maddy, este o adolescentă care nu își părăsește casa niciodată, pentru că suferă de o boală rară care se manifestă prin incapacitatea organismului de a face față virușilor și altor agenți patogeni. Ea poate doar să viseze la o viață obișnuită cum ar fi să se distreze cu prietenii, să călătorească sau să vadă oceanul. Într-o zi, fata cunoaște un tânăr, care este chiar vecinul ei. În pofida faptului că este imposibilă o poveste de dragoste între ei, cei doi continuă să vorbească prin mesaje și să le apară sentimente din ce în ce mai profunde.

 

...

Bridget Jones's Diary, este o comedie romantică, regizata de Sharon Maguire și scrisă de Richard Curtis, Andrew Davies și Helen Fielding. Într-o bună zi, Bridget decide să țină un jurnal personal, unde își va nota principalele sale gânduri. Despre cum să scapi de kilogramele în plus, cât și despre cum să-ți ordonezi viața personală. Filmul este despre un triunghi amoros dintre ea, vecinul ei Mark- un tip foarte modest și șeful ei nebunatic pe nume Daniel. De-a lungul filmului Bridget nimerește în cele mai amuzante situații legate de bărbații din viața ei. Vezi pe cine dintre cei doi, o să aleagă carismatica Bridget Jones.

 

Midnight In Paris (2011)

...

Midnight In Paris, este o  comedie dramă fantasy, scrisă și regizată de către Woody Allen. Gil și Ines sunt  niște tineri însurăței, care, deși se respectă reciproc au viziuni diferite asupra vieții. Gil este un scriitor care pentru inspirație ia decizia să viziteze Parisul, dar Ines soția lui îl însoțește. Într-o seară plimbându-se pe străzile Parisului, Gil nimerește într-o lume inedită, mai exact în Parisul anilor 1920. Acolo face cunoștință cu idolii săi precum Salvador Dali, Hemingway, familia Fitzgerald.  Filmul este foarte atmosferic, romantic dar și melancolic.

 

Memoirs Of A Geisha (2005) 

...

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!