Noutăți

Interesant 17-12-2020 415

Cadouri handmade pe care le poți dărui de Crăciun

Cadouri handmade pe care le poți dărui de Crăciun

Crăciunul este perioada magică în care fiecare dintre noi ne dorim să fim mai buni. Este perioada perfectă pentru a-ți exprima gratitudinea și dragostea față de cei dragi, să dăruiești și să primești necondiționat și fără așteptări. Așa a apărut tradiția de a oferi cadouri celor din familie și cercului strâns de prieteni. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să găsești unu potrivit pentru persoanele dragi. Noi îți propunem cadourile Handmade, pentru că au un farmec aparte și sunt în stare să topească inima oricui.

Vezi mai jos ce idei de daruri de Crăciun a pregătit pentru tine echipa Wedsale.

Un borcănaș cu cele mai frumoase amintiri

...

Borcănașul cu amintiri este cadoul perfect pentru jumătatea ta. Scrie pe foițe cele mai frumoase amintiri pe care le aveți împreună. De asemenea, poți să scrii și ce te atrage cel mai mult la persoana iubită, după care le pui în borcănașul frumos decorat. Imaginează-ți cum vei ridica moralul persoanei apopiate în zilele proaste. 

 

Set de iarnă

...

Poți personaliza un set de Crăciun după bunul tău plac, desigur trebuie să ții cont și de preferințele persoanei pentru care pregătești darul. Nu trebuie neapărat să incluzi cele mai scumpe articole în set. Este suficient să adaugi niște jucării de brad, mandarine, lumnări parfumate, un fular și de ce nu condimente pentru Glintwein.

Borcănașe cu dulciuri

...

Orice gustoșenii pe care le poți introduce într-un borcanănaș sunt potrivite ( M&Ms, mandarine, nuci, etc.). Borcănașul îl poți decora cum îți dorești tu, cu panglici, stickere și străluci. Cel mai bine să îl decorezi într-un stil de Crăciun.

Lumnări neobișnuite.

...

Acest dar original din lumnări, scorțișoară și atribute de Crăciun vor avea un miros ademinitor și cu siguranță vor aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă în orice casă. Acest dar va fi pe placul persoanelor romantice.

Cană cu tematică de Crăciun

...

Acest cadou poate fi la îndemână iubitorilor de broderii. În așa mod poți combina placutul cu utilul. O cană deja este un cadou bun de Crăciun, dar o cană cu tematica sărbătorilor de iarnă este un cadou super-drăguț. Din asemenea cană cicolata fierbinte va și mai gustoasă. 

Bijuterii Handmade

...

Poate să dureze mai mult timp să pregătești acest cadou, dar la un moment dat poți să descoperi că îți place procesul! Și nu este de mirare pentru că este relaxant. Dacă nu știi cum să le faci, pe Youtube sunt o mulțime de tutoriale care te vor ajuta să confecționezi orice model pe care ți-l dorești. Te poți  inspira de aici

 

Prăjituri gătite de tine.

...

Dacă îți place să gătești și cunoști câteva rețete de prăjiturele gustoase, de ce să nu faci cîteva porții și să îți chemi prietenii la o ceașcă de cafea cu prăjituri. Poți să le faci această surpriză oricând, dar cel mai bine într- o după-amiază de sâmbătă. Dacă nu știi ce prăjituri să faci, Marry.md are niște propuneri pentru tine, Vezi aici.

Indiferent de cadoul pe care îl oferi, ține cont de preferințele persoanei pentru care faci acel cadou. Fii sincer și binevoitor, până la urmă gestul este cel ce contează!

Wedsale vă urează sărbători fericite!

...

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!