Noutăți

Cuplu și Sex 03-02-2021 603

Cum să petreci Valentine's day în plină pandemie

Cum să petreci Valentine's day în plină pandemie

 

Se apropie Ziua îndrăgostiților sau Valentine's day, ziua în care petreci mai mult timp cu partenerul tău, reamintindu-i cât de mare este afecțiunea ta față de EL sau de EA. Chiar dacă nu este nevoie de o anumită zi să iubești o persoană, există o ocazie specială în care îi poți mulțumi că este alături de tine  în momentele plăcute sau mai puțin plăcute, pentru intențiile sale sincere și dorința să își petreacă restul vieții alături de tine

Cu prilejul acestei sărbători, am adunat o listă cu activități pe care voi, îndrăgostiții, le puteți pune în practică, pentru o doză de distracție și evadare din rutina de cuplu. 

Din cauza situației pandemice și interdicțiilor, opțiunile voastre devin din ce în mai limitate, dar noi, Wedsale, am găsit soluții alternative, pentru a celebra cea mai romantică zi din calendar.

 

Băutură de calitate, pentru o atmosferă cozy

...

 

Dacă ambii sunteți amatori de băuturi alcoolice de calitate, cum ar fi o șampanie, Rose sau Whiskey, de ce să nu savurați în doi băutura voastră preferată, sau să încercați ceva nou? Dacă aleasa inimii tale preferă cocktailuri, pregătește unul special pentru ea. De asemenea, poți pregăti gustări care se potrivesc cel mai bine pentru băutura ta. Nu este nevoie să decorezi camera cu trandafiri și jucării de pluș dacă ai pregătit această surpriză. Încearcă să primești plăcere de la discuții cu partenerul, amintiți-vă momentele amuzante din relația voastră și nu abordați teme prea serioase.

 

 

SPA la tine în pat

...

 

Cum poți face acest lucru? Pentru început să creezi atmosfera cuvenită. Să faci ordine în cameră, să faci rost de câteva lumânări aromatizate și să nu uiți să schimbi lenjeria de pat! Tot aici alege o muzică mai liniștită pe fundal. Un masaj de relaxare, pe lângă proprietățile sale terapiutice, scoate stresul, asigură apropierea dintre oameni și îți dă o doză de energie pozitivă. Pentru o masare și mai plăcută este nevoie de un ulei de corp. O asemenea procedură ar fi bine să dureze o jumătate de oră. Fii sigur, iubita ta o să aprecieze acest gest

 

Adaugă condimente în viața voastră sexuală

...

 

Cu siguranță ți-a trecut prin gând asemenea idei, dar încă nu ai găsit momentul potrivit să le aplici. De ziua îndrăgostiților puteți încerca o poziție nouă, să schimbați un pic tehnicile, să acordați mai mult timp preludiului sau de ce nu, să încercați o jucărie care vă excită pe amândoi. Pentru inspirație puteți privi împreună un film pentru adulți. Pentru ai oferi un orgasm vizual iubitului tău, ia un set nou de lenjerie intimă și defilează în fața lui.

 

Jocurile erotice

...

 

Jocurile cu tentă sexuală sunt din categoria „Cum să diversifici viața sexuală„ mai bine zis sunt o modalitate bună de pregătire pentru o partidă de sex explozivă. Câteva sugestii de jocuri ar fi cele cu porunci în dormitor, poziții de kama sutra și seturi de afrodisiac. 


Dacă tot ai ajuns pe această pagină, te-ar putea interesa acest articol: 

Idei de daruri pentru EL și EA de 14 Februarie

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!