Noutăți

Fotografii și video la nuntă 21-12-2020 1678

Studiouri foto din Iasi unde puteți face o sedință foto de Crăciun

Studiouri foto din Iasi unde puteți face o sedință foto de Crăciun

Crăciunul și Revelionul sunt cele mai frumoase evenimente ale anului. Există o listă întreagă cu tradiții și  obiceiuri de Crăciun care sunt menite să creeze atmosfera aia magică de sărbători. Este momentul în care se adună întreaga familie în jurul pomului de Crăciun frumos amenajat și fac schimb de cadouri. În ajunul sărbătorilor gospodinele pregătesc prăjituri delicioase, toate posturile de emisiune difuzează Home Alone iar la ușă bat colindătorii. 

În ultimii ani a apărut încă o tradiție frumoasă de Crăciun, practicată din ce în ce mai des. Dacă vrei să imortalizezi minunatele momente petrecute alături de familie în sezonul magic, noi îți propunem să atragi atenția la studiourile foto cu tematică de Crăciun. 

După o mică cercetare am găsit câteva studiouri foto și fotografi din Iași care merită toată atenția ta.

 

Paul Padurariu

...

Paul Pădurariu este un fotograf profesionist, care își îndrăgește meseria și cu siguranță va reuși să capteze frumoasele momente alături de cei dragi ție. Adună toată familia pentru câteva poze distractive și interesante. În condițiile pandemiei Covid-19 sunt luate toate măsurile de siguranță (între fiecare sedinta se vor dezinfecta spațiile comune)

 

        Studio - Amintiri Pretioase

...

...

Aminti Prețioase vă pune la dispoziție un spectru larg de servicii foto. Dacă îți dorești o sedință foto de Crăciun poți apela la ei cu toată încrederea. Fotografii te vor face să te simți relaxată alături de întreaga familie. Vei avea cele mai frumoase poze captate într-un studiou aspectuos.

 

Alex Pascariu

...

...

După cum vedeți Alex Pascariu a reușit să creeze niște poze foarte plăpânde într-un studiou cu tematică de Crăciun. Dacă ai idei de poze reușite, materializează-le visele împreună cu Alex. 

 

Adrian Moisei

...

...Crăciunul și sfârșitul de an sunt momente perfecte pentru fotografii de familie datorită atmosferei de sîrbători și decorațiunilor frumoase. Adrian vă așteaptă din timp pentru o programare. Livrarea fotografiilor are loc mereu, în cel mai scurt timp posibil

Narcisa Coseri

...

...

Pentru a simți atmosfera de Crăciun, vă propunem să apelați la Narcisa, pentru o serie de poze cu tematica sărbătorilor de iarnă. Odată ce copilul tău va călca pragul studioului, se va simți ca într-un basm.


Te provocăm să ne recomanzi și tu fotografi care te-au impresionat!

 

Sărbători fericite de la Wedsale.ro

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!