Noutăți

Invitații și Cadouri 21-12-2020 408

Mesaje de felicitare: Ce urăm apropiaților la sfârșitul anului 2020

Mesaje de felicitare: Ce urăm apropiaților la sfârșitul anului 2020

Crăciunul este o sărbătoare de familie plină de căldură și cu un farmec aparte. Cu toate acestea nu putem ignora situația pandemică și faptul că fiecare dintre noi a avut un an complicat, cu durere, pierderi, incertitudine și izolare socială.

Din acest motiv noi am pregătit pentru tine o listă cu urări de felicitare specifice anului 2020 cu cuvinte calde de încurajare pentru familie și prietenii tăi. Dacă nu poți fi fizic alături de ei, o poți face prin intermediul mesajelor înduioșătoare. 

...

 

♥ Această felicitare de Crăciun este plină de virus free-hugs și pupici special pentru tine! Crăciun fericit! Sper să te revăd cât mai curând. 

♥ Fie ca magia sezonului de Crăciun să îți umple casa de bucurie și pace. Îți transmit multă  dragoste ție și familiei tale. Abia aștept să te revăd. Ai grijă de tine și rămâi în siguranță. La mulți ani!

...

Crăciun fericit! Îmi pare foarte rău că te-ai îmbolnăvit. Îți urez să fii puternic/puternică și să lupți în continuare, cu siguranță te vei simți mai bine în viitorul apropiat. Fie ca perioada sărbătorilor de iarnă să fie pentru tine o ocazie de odihnă și recuperare. Îți doresc un 2021 în siguranță.

♥ Vreau să știi că te port în gândul meu mereu și mă rog în fiecare zi să te faci bine. Sărbătorile de iarnă vor fi diferite fără tine și îmi doresc din tot sufletul să fim aproape cât mai curând. Dacă ai nevoie de ceva, te rog să mă anunți. 

...

Noi îți transmitem toată dragostea noastră de la depărtare. Chiar dacă nu putem fi alături în acest an, anul viitor cu siguranță vom avea posibilitatea să petrecem clipe memorabile împreună. 

Noi îți dorim un Crăciun cât mai fericit. Fie ca noul an să vă aducă mai multă siguranță, sănătate și clipe frumoase alături de cei dragi.

...

...


...

 

 

 

 

logo

Nu rata cele mai noi postări de pe Marry.md Te invităm să ne dai un LIKE pe pagina noastră de Facebook

Marry-tă-te cu noi!